Dit event

KoloBritt tager gerne ud til en lang række events og kan tilpasse oplevelserne efter dit publikum. Samtidig har vi en række samarbejdspartnere, så det er muligt at opskalere med dansere, vogn med musik eller endnu flere store figurer og kostumer.

Gadeteater, karneval og parader

KoloBritt har oplevelser på gaden som en del af sit dna.
Store figurer hæver sig synligt op over folkemængden, men tæt på mærker man dukkernes drilske sind. Man kan aldrig vide, hvad de finder på – ud over at de nok skal komme i kontakt med publikum! Det fremkalder grin og nogle gange lidt gys, med respekt for folks grænser.
Vi optræder til karnevalsparader, som gadeteater, streetart og til alle steder, hvor gaderne skal gøres usikre.
Ved indendørsarrangementer finder vi lidt mindre figurer frem.

Oplevelser for handlende

Højtider i handelsstandsforeningen eller storcenteret kan fejres ved at børn og voksne får en ekstra oplevelse. Måske skal børnene have ansigsmaling og derefter indgå indgå i et optog gennem byen med et simpelt kostume, som vi har leveret – eller måske skal de lave deres egen maske inden optoget i en workshop.
Store flotte figurer kan drille og lege med tilskuerne undervejs, så alle kommer hjem med en oplevelse.
Vi har særlige kostumer til halloween, men vi har også kostumerne, der passer til til Open by Night eller byfester, hvor der er brug for en parade eller liv i gaden.

Motionsløb

Motionsløb kræver eksta oplevelser for løberne. Prøv at krydre oplevelsen ved at de får et high five af en tiger, bliver heppet på af en drage eller jagtet af den stride gymnastiklærer.

Workshops for børn og unge

Børn kan prøve at lave deres egne masker til til workshops i vinterferien, efterårsferien eller som en del af skoletidens billedkunstundervisning / temadag. Vi arbejder både med genbrugsmaterialer, pap, flamingo, papmaché og skum (liggeunderlagsmateriale).
Her kan børnene arbejde individuelt eller bygge sammen på et fælles projekt.

Prøv også at arbejde med de næsten glemte danske myter, der ikke lader de udenlandske noget at høre; de er fulde af gys og forklaringer på det uforklarlige. Passer til skole og efterskoler.

I dag husker man bedre elvere, men de danske ellepiger er både skønne og fæle
Ellepiger er flaske og hule trods deres lokkende skønhed. Foto: Pia Daugaard

Teambuilding

Teambuilding for virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan vi skræddersy til dit firmas behov.
I kan sammen på én større opgave eller lave individuelle mindre ting.
Dagen kommer til at handler både om at få ideer, hvordan man løser udfordringer, organiserer arbejdet i gruppen og har masser af sjov samtidig. Vi kan også kombinere det med danseundervisning med Birgitte B. Nielsen, der kan få alle til både at grine og vrikke med hofterne.
Kom med dine ønsker og vi kan finde ud af, hvad der giver mening for din virksomhed.

Teaterrekvisitter

KoloBritt har leveret store dukker til teaterforestillinger.
Efter en grundig snak om teaterets behov, laver vi en figur, der både er nem at bære, tage af og på, skjuler dukkeføreren mest muligt, og har bevægelige dele afhængig af instruktørens/scenografens behov.
Mindre rekvisitter kan vi også speciallave.
Det er muligt at lave en serviceaftale, mens forestillingen kører.

Specialopgaver

Vi kan tilpasse og producere kostumer, figurer, workshops og events. Eller hvad med at udstyre en masse mennesker til en indmarch eller shov med noget iøjefaldende.

Lukket for kommentarer.