Rekvisitter og dekoration gør oplevelsen unik

Rekvisitter og store dekorationer er ikke kun til brug på teateret, men kan også bruges på festivaller og messer som blikfang, eller i forlystelsesparker, så publikum bliver i stemningen og får noget spændende at se på, mens de venter i køen.

Dragen til "Skammerens Datter" blev skræddersyet til instruktørens behov. Max. 180 høj og gerne 6 m lang og så skulle den kunne bide. Foto: Skansespillet

Dragen til “Skammerens Datter” blev skræddersyet til instruktørens behov. Max. 180 høj og gerne 6 m lang og så skulle den kunne bide.
Foto: Skansespillet

Dekorationer til butikker, messer mv

Skal butikken, messen eller festlokalet have en unik dekoration, kan KoloBritt skræddersy det.
Det kan være til Halloween eller Påske, måske behøver spilbutikken en drage eller friluftsbutikken et træ. Lad os tage en snak om mulighederne og jeres behov.

Livø Feriecenter henvendte sig, da de havde brug for en efeukrans til brug på Bryllupsmesse i Forum samt som dekoration i deres festlokaler.
Kransen på 1,3 m skulle både kunne hænge vandret og lodret samt være nem at montere.

Teaterrekvisitter

KoloBritt har leveret store dukker til teaterforestillinger.
Efter en grundig snak om teatrets behov, laver vi en figur, der både er nem at bære, tage af og på, skjuler dukkeføreren mest muligt, og har bevægelige dele afhængig af instruktørens/scenografens behov.

Det er muligt at lave en serviceaftale, mens forestillingen kører.

Vi har leveret til Skansespillet i 2018, hvor de havde brug for en drage til “Skammerens datter” og 2019 hvor de manglede en dragelignende figur, “Jabberwocky” til “Alice i eventyrland – Bag spejlet”, et æsel og renovering af søslange til Skammerens Datter 2 i 2023.

Videoen viser bryllupsdekoration til messe og hvor mange materialer, der bliver brugt.

At arbejde med Britt, er som at åbne en æske fuld af gode ideer og kreativitet. Det er utroligt, hvad hun kan få ud af vores til tider vilde ideer og en håndfuld inspirationsbilleder. Vi må beundre, hvad stof, aluminium, fiberstænger og diverse dingenoter kan formes til.

“Skansespillet” ved instruktør Betinna Bjeldbak og Torben R Skov, koreograf og scenograf

Mindre rekvisitter

Mindre rekvisitter kan vi også specialfremstille. KoloBritt har blandt andet leveret til Horrorhouse i Aalborg.

Lukket for kommentarer.