Den Gale Opfinder – gadeteater

Den Gale Opfinder Amelia har bygget sin flyvende cykel-helikopter-tidsmaskine i 1896. Hun er fløjet gennem tid og rum og er nu landet i nutiden. Men hun får brug for hjælp til at lette igen.

Der er masser af improvisation, leg og humor når Den Gale Opfinder bevæger sig rundt. Man ved aldrig, hvad hun kan finde på, når hun skal forsøge at reparere sin maskine. Handlende i byen kan blive inddraget, hvor de skal skubbe eller puste vind i propellerne.

Det er muligt at få besøg af en eller to opfindere.

Helipropella
“Helipropella” fylder godt i bybilledet.

Målgruppe: Børnefamilier med flere

Den Gale Opfinder henvender sig primært til børnefamilier. Her er der noget for de mindste, men også sjov for de voksne, der ikke skal vide sig sikre. De kan pludselig komme til at danse med en af videnskabskvinde eller måske blive “desinficerede” med lidt vand. Der er også altid tid til en snak med unge og gamle om moderne opfindelser og dem fra 1896.

Oplevelsen bevæger sig rundt og kan lave små optrin undervejs, men meget foregår på turen rundt.

Det er nu også muligt at booke en tidsrejse som børneteater for børnehaver. Læs mere her.

KoloBritt leger med børn og voksne i gaderne
Børnene leger gerne med De Gale Opfindere, men det gør mange voksne også

Gå på opdagelse i cykel-helikopter-tidsmaskinen

Kendte ting bliver brugt på en ny måde i hænderne på den gale opfinder. Ser man nøje på “Helipropella” vil man måske kunne genkende nogle elementer som kan blive en lille opdagelsesrejse for både forældre og børn. Kan de finde vaskemaskinen, sugerør og kontorstolen? Der er meget mere, men kan de se det?
Måske kan de også se, hvor opfinderen har ladet sig inspirere af en anden videnskabsmand – Leonardo Da Vinci.

Q&A – få svaret her

Hvor giver det mening at få besøg af opfinderne?
Handelsstandsforeninger vil have stor gavn af De Gale Opfindere, da vi kan komme rundt til alle medlemmerne og ikke kun være på torvet. Kunderne får en sjov overraskelse, der helt sikkert giver smil på læben og god stemning.

Motionsløb, cykelløb, idrætsstævner mv kan alle have brug for nogle, der hepper, får ventetiden inden start til at være sjov eller skaber en god stemning ved indgangsmarchen.

Events som udendørs markeder, messer eller lign. Hvis arrangementet er indendørs så skal man være sikker på, at der er plads til en cykel, der er lige så bred som en bil og godt 3 m høj.

Forførende underholdning
Ingen kan vide sig sikre for at komme i centrum – heller ikke denne charmerende fyr

Hvordan kan vi booke De Gale Opfindere?
Lige her – eller giv os et ring på 2810 8612

Læs mere fra De Gale Opfinderes besøg i Aalborg

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.