De Gale Opfindere

Opfinderne har bygget deres flyvende cykel-helikopter “Helipropella” i 1896. De er fløjet gennem tid og rum og er nu landet i nutiden. Men de får brug for hjælp til at lette igen.

Der er masser af improvisation, leg og humor når Opfinderne bevæger sig rundt. Man ved aldrig, hvad de kan finde på, når de skal forsøge at reparere deres cykel-helikopter. Handlende i byen kan blive inddraget, hvor de skal skubbe eller skabe energi, så “Helipropella” kan få fart på.

Helipropella
“Helipropella” fylder godt i bybilledet.

Målgruppe: Børnefamilier med flere

De gale opfindere henvender sig primært til børnefamilier. Her er der noget for de mindste, men også sjov for de voksne, der ikke skal vide sig sikre. De kan pludselig komme til at danse med en af videnskabsfolkene eller måske blive “desinficerede” med lidt vand.

Oplevelsen bevæger sig rundt og kan lave små optrin undervejs, men meget foregår på turen rundt.
Det er muligt, at dele slik, gaver eller lignende ud, hvis kunden ønsker det.

KoloBritt leger med børn og voksne i gaderne
Børnene leger gerne med De Gale Opfindere, men det gør mange voksne også

Gå på opdagelse i cykel-helikopteren

Kendte ting bliver brugt på en ny måde i hænderne på de gale opfindere. Ser man nøje på “Helipropella” vil man måske kunne genkende nogle elementer som kan blive en lille opdagelsesrejse for både forældre og børn. Kan de finde vaskemaskinen, sugerør og kontorstolen? Der er meget mere, men kan de se det?
Måske kan de også se, hvor opfinderne har ladet sig inspirere af en anden videnskabsmand – Leonardo Da Vinci.

Q&A – få svaret her

Hvor giver det mening at få besøg af opfinderne?
Handelsstandsforeninger vil have stor gavn af De Gale Opfindere, da vi kan komme rundt til alle medlemmerne og ikke kun være på torvet. Kunderne får en sjov overraskelse, der helt sikkert giver smil på læben og god stemning.

Motionsløb, cykelløb, idrætsstævner mv kan alle have brug for nogle, der hepper, får ventetiden inden start til at være sjov eller skaber en god stemning ved indgangsmarchen.

Events som udendørs markeder, messer eller lign. Hvis arrangementet er indendørs så skal man være sikker på, at der er plads til en cykel, der er lige så bred som en bil og godt 3 m høj.

Hvad nu med corona?
Det har vi helt styr på. Vi har udviklet showet, så det er muligt at interagere med publikum efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Hvis folk stimler sammen, har vi metoder til at skabe afstand mellem publikummerne – ellers går vi lidt videre.

Forførende underholdning
Ingen kan vide sig sikre for at komme i centrum – heller ikke denne charmerende fyr

Kan det blive større?
Ja – i samarbejde med foreningen KarnevalsKoloritterne kan vi skaffe en række udklædte gadeartister og dansere, der også er vant til at optræde. På den måde kan der blive en lille parade. Vi har international erfaring med karnevalskunst.

Et samarbejde med KarnevalsKoloritterne giver fylde
Et samarbejde med KarnevalsKoloritterne giver fylde i et optog. Foto Henning Andersen

Kan vi nøjes med én person og cykel-helikopter?
Ja, det kan I, men det bliver sjovere for publikum, hvis vi kommer to.

Hvad koster det?
Det kommer an på antal skuespillere, hvor mange timer vi optræder og hvor i landet vi skal køre hen. Men vi giver gerne et tilbud.

Hvordan kan vi booke De Gale Opfindere?
Lige her – eller giv os et ring på 2810 8612

Læs mere fra De Gale Opfinderes besøg i Aalborg

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.