Gadeteater, børneteater og optræden til events

Store figurer hæver sig synligt op over folkemængden, men tæt på mærker man deres drilske sind. Man kan aldrig vide, hvad de finder på – ud over at de nok skal komme i kontakt med publikum! Det fremkalder grin og nogle gange lidt gys, men med respekt for folks grænser.
Når KoloBritt optræder er det uden en fast forestilling, hvor man kun ser på. Publikum bliver involveret uanset om det er børn eller voksne og deres input påvirker oplevelsen.

Den Gale Opfinder på sin cykelhelikopter til fødselsdag i Frederikshavn

Gadeteater

KoloBritt har oplevelser på gaden som en del af sit dna. Vi optræder til karnevalsparader, som gadeteater, og alle steder, hvor gaderne skal gøres usikre. Vores kunder er alt fra Kulturmødet, kommuner, børnehaver, handelsstandsforeninger, koncertarrangører og arrangører af større events som Royal Run
Foto: Octomedia

De handlende kan få en oplevelse på indkøbsturen, når KoloBritt dukker op. Til halloween, jul eller Open by Night leverer vi lys i mørket med vores oplyste kostumer.

Vi har særlige kostumer til halloween og jul, men vi har også kostumerne, der passer til til Open by Night eller byfester, hvor der er brug for en parade eller liv i gaden.

Hvorfor ikke lade børnene deltage. De kan indgå i et optog gennem byen med et simpelt kostume, som KoloBritt låner dem – eller måske skal de lave deres egen maske inden optoget i en workshop.

Ved indendørsarrangementer finder vi lidt mindre figurer frem, men drillerierne bliver ikke mindre!

Snedronningen giver kunderne en god oplevelse

Kunstprojekter

KoloBritt deltager også i kunstprojekter som Walking Landscapes. Det er et landsdækkende kunstvandringer gennem 12 timer med løbende livestreaminger. Teater Metropolis med Trevor David i spidsen står bag. Læs mere.

Børneteater

Børnehavebørn med dinosauerhatte på hovedet midt i at lege

Tag på rejse i tiden

Forestillingen “Tag på rejse i tiden” er involverende børneteater for de 4-8-årige. Alle børn kommer med ind i tidsmaskinen, og når den åbner igen, er de landet i en ny tid, som de sammen skal udforske. Hvilke dyr er der, hvem bor der og møder de mon nogen?

Målgruppe: Børnehaver, biblioteker, indskoling.

Events

Til store koncerter eller festivaller kan vi skræddersy en oplevelse, der passer ind til eventet. Måske skal I bruge store figurer, der danser som en del af sceneshowet eller hvad med et besøg af en drage, når eventyrfilm får premiere. Hør, hvad vi har på lager, eller få vores bud på, hvordan dit arrangement bliver unikt.

Messen eller konferencen kan få et unikt aftryk – om det skal være humoristisk eller æstetisk. Vi bygger også gerne helt særlige rekvisitter til dit arrangement.

Sportsevents

Vi kan gøre indmarchen til fodboldcuppen til noget helt særligt, eller måske har deltagerne til motionsløbet brug for opbakning og grin, når benene næsten ikke kan slæbe dem de sidste par kilometer til mål.

Lukket for kommentarer.