Events, gadeteater og parader

Den Gale Opfinder på sin cykelhelikopter til fødselsdag i Frederikshavn

KoloBritt har oplevelser på gaden som en del af sit dna.
Store figurer hæver sig synligt op over folkemængden, men tæt på mærker man deres drilske sind. Man kan aldrig vide, hvad de finder på – ud over at de nok skal komme i kontakt med publikum! Det fremkalder grin og nogle gange lidt gys, men med respekt for folks grænser.

Vi optræder til karnevalsparader, som gadeteater, outdoor art og alle steder, hvor gaderne skal gøres usikre. Mød de finurlige figurer her

Foto: Octomedia

Storcentre og handelsstandsforeninger

Snedronningen giver kunderne en god oplevelse

De handlende kan få en oplevelse på indkøbsturen, når KoloBritt dukker op. Til halloween, jul eller Open by Night leverer vi lys i mørket med vores oplyste kostumer.

Vi har særlige kostumer til halloween og jul, men vi har også kostumerne, der passer til til Open by Night eller byfester, hvor der er brug for en parade eller liv i gaden.

Hvorfor ikke lade børnene deltage. De kan indgå i et optog gennem byen med et simpelt kostume, som KoloBritt låner dem – eller måske skal de lave deres egen maske inden optoget i en workshop.

Ved indendørsarrangementer finder vi lidt mindre figurer frem, men drillerierne bliver ikke mindre!

Kunstprojekter

KoloBritt deltager også i kunstprojekter som Walking Landscapes. Det er et landsdækkende kunstvandringer gennem 12 timer med løbende livestreaminger. Teater Metropolis med Trevor David i spidsen står bag. Læs mere.

Events

Til store koncerter eller festivaller kan vi skræddersy en oplevelse, der passer ind til eventet. Måske skal I bruge store figurer, der danser som en del af sceneshowet eller hvad med et besøg af en drage, når eventyrfilm får premiere. Hør, hvad vi har på lager, eller få vores bud på, hvordan dit arrangement bliver unikt.

Messen eller konferencen kan få et unikt aftryk – om det skal være humoristisk eller æstetisk. Vi bygger også gerne helt særlige rekvisitter til dit arrangement.

Sportsevents

Vi kan gøre indmarchen til fodboldcuppen til noget helt særligt, eller måske har deltagerne til motionsløbet brug for opbakning og grin, når benene næsten ikke kan slæbe dem de sidste par kilometer til mål.

Lukket for kommentarer.