Snedronningen – giv kunderne en oplevelse til julehandlen

Når det er gråt og trist i vintermørket, har vi brug for håb i hverdagen. Snedronningen giver kunderne en oplevelse under julehandlen.

Som regel ikke er der drysset et romantisk lag hvidt puddersne på gaderne, når kunderne skal i stemning til at købe julegaver – men så må de komme det på anden vis.

Julemænd og julelys i træerne sætter stemningen, men så kommer en lysende elegant snedronning nærmest svævende gennem gaderne. Hun kan ses på lang afstand i sin store, hvide kjole, is-kronen og sin magiske frost-stav i hånden.
Det er som at træde ind i et vintereventyr.

Hun skal nok holde behørig corona-afstand – og stimler folk for meget sammen, går hun videre… hvis ikke hun med glimt i øjet får de handlende til at holde afstand. En frost-stav kan bruges til mere end bare at sænke temperaturen.

Snedronningen skaber en god indkøbsoplevelse og er derfor oplagt for en handelsstandsforening eller til en juleudsmykket by. Besøgende til en smukt udsmykket forlystelsespark, zoologisk have, slot eller julemarked kan også komme i stemning af Snedronningen – eller måske er der brug for at få gang i en vinterfest i januar og februar.

I dagslys ser Snedronningen også smuk ud, så hun kan fint begynde med at gå rundt, mens der er lyst og fortsætte mens mørket falder på.

Kunderne og de besøgende får

  • En god indkøbsoplevelse – både for børnefamilier og voksne
  • Gode fotomuligheder
  • Et smil på læben og lidt poesi
  • Et lys i vintermørket
  • Snedronningen kan også dele godter ud, hvis kunden ønsker det.

Coronasikkerhed

  • Vi holder afstand og er sprittet af – altid efter myndighedernes anbefalinger
  • Snedronningen kan have smukt mundbind på (afhængig af anbefalingerne fra myndighederne)
  • Stimler folk sammen, går Snedronningen videre eller får folk til at holde afstand på charmerende måde.
Snedronningen til jul
Snedronningen er oplagt til julehandlen eller mørke januar og februar, men hun ser også smuk ud i dagslys…

KoloBritt kan også forlænge oplevelsen, som kunderne og deres børn har fået. I 2020 lavede Snedronningen en hilsen til de mange børn, der havde været med til at trylle sne frem. Den hilsen valgte flere butikker efterfølgende at dele. På den måde kommer butikkerne i direkte kontakt med deres kunder.

Snedronningen sendte en hilsen til børnene. Hun havde lovet at skaffe sne til d. 17. januar 2021 – og det gjorde hun med hjælp fra børnene.

Læs de 5 stjernede anmeldelser og hvordan handelslivet har brugt Snedronningen

Book Snedronningen eller hør om dine muligheder.

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.