Workshops for børn og unge

Børn kan prøve at lave deres egne masker til til workshops i vinterferien, efterårsferien eller som en del af skoles billedkunstundervisning / temauge. Vi arbejder både med genbrugsmaterialer, pap, flamingo, papmaché og EVA-skum (liggeunderlagsmateriale).
Her kan børnene arbejde individuelt eller bygge sammen på et fælles projekt.

KoloBritt er også en del af Børns Møde Med Kunsten og Unges Møde Med Kunsten, hvilket betyder, at skoler og institutioner kan få refunderet 60 procent af kunstnerhonoraret. Læs mere her.

Vindens farver

Sammen med billedkunstner Sara Hagins tilbyder vi også at arbejde med verdensmål og vindens forunderlige energi. Det er udviklet til Global Roots projektet, men vi kan også bookes udenfor den sammenhæng – enkeltvis eller begge kunstnere.

Målgruppe: Mellemtrinet

Se beskrivelsen hos BMMK

I dag husker man bedre elvere, men de danske ellepiger er både skønne og fæle

Det søde gys om danske myter

Det er så hårene rejser sig i nakken. De næsten glemte danske myter er lige så uhyggelige som de kendte udenlandske; de er fulde af gys og forklaringer på det uforklarlige. Få “god”nat historier fortalt eller vi kan arbejde med myterne i undervisningen.

Målgruppe: Udskoling, spejdere og efterskoler.

Glasmosaikker

På akrylplader arbejder vi med udtryk fra glassets verden. Med inspiration fra glasmosaikker arbejder vi med nuancer, struktur, gennemsigtighed, lysindfald og symboler.

Vi kan arbejde med et fælles værk, hvor de enkelte elevers bidrag bliver en del af helheden – eller de kan lave individuelle.

Billedet er fra projektet “Spire og gro” på Hobro Søndre skole med støtte fra BMMK.

Målgruppe: Udskoling, efterskole, billedkunstvalgfag.

Barn bygger

Halloween og fastelavn

Byg din egen grusomme maske eller tilbehør. Måske skal piraten have et svær eller den royale en krone? Lad fantasien få frit løb.

Workshop for børn i klub, skole eller måske som arrangement i storcenter. Vi kommer med alle materialer og værktøj.

Målgruppe: Alle aldre. Vi tilpasser niveauet

Fjollet maske

Hvad gemmer sig bag masken

Hvad er det, vi prøver at skjule bag hverdagens masker? Vi prøver at gøre det skjulte synligt i denne workshop. Læs mere her.

Målgruppe:

Udskoling, efterskole, konfirmationsforberedelse

Lukket for kommentarer.