Workshops for børn og unge

KoloBritt kan både tilbyde hurtige workshops, der egner sig til storcenteret eller biblioteket, men også længere kunstprojekter i skolen. Vi arbejder med fx genbrugsmaterialer, pap, flamingo, pap og EVA-skum (liggeunderlagsmateriale).
KoloBritt er også en del af Børns Møde Med Kunsten og Unges Møde Med Kunsten, hvilket betyder, at skoler og institutioner kan få refunderet 60 procent af kunstnerhonoraret. Læs mere her.

Lav din egen tryllestav

Denne populære workshop får især teenagers og betweeners til at fordybe sig. De yngre kan også være med med meget hjælp fra deres voksne.
Målgruppe: Sommerskole, biblioteker, storcenter, gågade

Vindens farver

Sammen med billedkunstner Sara Hagins arbejder vi med verdensmål og vindens energi. Udviklet til “Global Roots”, men vi kan også bookes udenfor den sammenhæng – enkeltvis eller begge kunstnere.
Målgruppe: Mellemtrinet, Udskoling, FGU
Se beskrivelsen hos BMMK

Glasmosaikker

På akrylplader arbejder vi med udtryk fra glassets verden. Med inspiration fra glasmosaikker arbejder vi med nuancer, struktur, gennemsigtighed, lysindfald og symboler.

Vi kan arbejde med et fælles værk, hvor de enkelte elevers bidrag bliver en del af helheden – eller de kan lave individuelle.

Billedet er fra projektet “Spire og gro” på Hobro Søndre skole med støtte fra BMMK.

Målgruppe: Udskoling, efterskole, sommerkunstskole, billedkunstvalgfag

I dag husker man bedre elvere, men de danske ellepiger er både skønne og fæle

Det søde gys om danske myter

Det er så hårene rejser sig i nakken. De næsten glemte danske myter er lige så uhyggelige som de kendte udenlandske; de er fulde af gys og forklaringer på det uforklarlige. Få “god”nat historier fortalt eller vi kan arbejde kunstnerisk med myterne.
Målgruppe: Udskoling, mellemtrin, spejdere og efterskoler.

3D bogstaver i pap

Et stolt paphoved

Pap er et fantastisk materiale for alle aldre at bygge i.
For billedkunstholdet, en efterskole eller udskolingen kan vi bygge trofæhoveder af fabeldyr.
Vi kan også bygge store dukker, masker eller dioramaer

En kanin på pandebånd

Fjollede pandebåndsdyr

En ko-søløve, en kanin-fisk eller måske en papegøje-ged? Det gælder om at lave de mest fjollede dyr ud af karton. Vi arbejder hurtigt for at holde fast i det skæve og sjove uden at det behøver at blive smukt.
Målgruppe: Fra 4 år (med hjælp fra voksne) og op til at man ikke tør være selvironisk. Gågader, biblioteker, sommerskole

Barn bygger

Halloween og fastelavn

Byg din egen grusomme maske eller tilbehør. Måske skal piraten have et svær eller den royale en krone? Lad fantasien få frit løb.

Workshop for børn i klub, skole eller måske som arrangement i storcenter. Vi kommer med alle materialer og værktøj.
Målgruppe: Alle aldre. Vi tilpasser niveauet

Fjollet maske

Hvad gemmer sig bag masken

Hvad er det, vi prøver at skjule bag hverdagens masker? Vi prøver at gøre det skjulte synligt i denne workshop. Læs mere her.
Målgruppe: Udskoling, efterskole, konfirmationsforberedelse

Lukket for kommentarer.