Workshops for børn og unge

Børn kan prøve at lave deres egne masker til til workshops i vinterferien, efterårsferien eller som en del af skoles billedkunstundervisning / temauge. Vi arbejder både med genbrugsmaterialer, pap, flamingo, papmaché og EVA-skum (liggeunderlagsmateriale).
Her kan børnene arbejde individuelt eller bygge sammen på et fælles projekt.

KoloBritt er også en del af Børns Møde Med Kunsten og Unges Møde Med Kunsten, hvilket betyder, at skoler og institutioner kan få refunderet 60 procent af kunstnerhonoraret. Læs mere her.

Vindens farver

Sammen med billedkunstner Sara Hagins tilbyder vi også at arbejde med verdensmål og vindens forunderlige energi. Det er udviklet til Global Roots projektet, men vi kan også bookes udenfor den sammenhæng – enkeltvis eller begge kunstnere.

Se beskrivelsen hos BMMK

I dag husker man bedre elvere, men de danske ellepiger er både skønne og fæle

De danske myter

Prøv også at arbejde med de næsten glemte danske myter, der ikke lader de udenlandske noget at høre; de er fulde af gys og forklaringer på det uforklarlige. Passer til skole og efterskoler.

Fjollet maske

Konfirmationsforberedelse

Vi kan også tilbyde en workshop til konfirmationsforberedelsen om alt det, vi prøver at skjule bag hverdagens masker. Læs mere her. Forløbet er også velegnet til folkeskolen fra 6. – 9. klasse.

Barn bygger

Halloween og fastelavn

Byg din egen grusomme maske eller tilbehør. Måske skal piraten have et svær eller den royale en krone? Lad fantasien få frit løb.

Workshop for børn i klub, skole eller måske som arrangement i storcenter. Vi kommer med alle materialer og værktøj.

Lukket for kommentarer.