Specialopgaver

KoloBritt elsker vanvittige opgaver og udfordringer!

Kan vi ikke løse det hele selv, har vi gode samarbejdspartnere, der kan bidrage. Så prøv os af med din specialopgave: Anderledes teambuilding, kreativ sparring, 200 udklædte til et show, dekorationer til en koncert eller unik udsmykning til din event. Eller måske noget helt andet.

Teambuilding

Hvis dine medarbejdere skal prøve en anderledes dag, kan de bygge en figur sammen.

Det er udfordrende, når én gruppe skal lave arme, en anden ben, en tredje krop og en fjerde hovedet – for passer propotionerne sammen til sidst?

Kan de sættes sammen? Hvordan ser det samlede udtryk ud? Hvem tager beslutningerne? Hvem sørger for, at processen er god? Viser det sig, at dine kollegaer har ressourcer, de aldrig har haft mulighed for at vise før – og andre lutter tommelfingre?

Alt selvfølgelig med kyndig vejledning til det praktiske og nogle af processerne. Ønsker I en særlig konsulent til at samle op på dagen, er det selvfølgelig en mulighed.

Sådan en dag kan også kombineres med danser Birgitte B. Nielsen, der underviser i salsa mm. Med hende på holdet er der mulighed for bevægelse og masser af grin.

Kreativ sparring

Mangler du at få lidt flere skæve vinkler på dit arrangement eller produkt, så book en omgang kreativ sparring med Britt Kristensen, der står bag KoloBritt. Med både en akademisk baggrund indenfor kommunikation, journalistik, tv-produktion og KoloBritt, kan der måske komme nye spændende ideer frem.

Ansigtsmaling

Der sker noget særligt, når et barn bliver malet.

De sidder helt stille i det intime rum, der bliver skabt. Nogle gange skal der grines og snakkes, andre børn vil bare mærke penslens blide strøg i ansigtet.

Fælles er, at de går forandrede derfra – som løver, sommerfugle eller en blomst.

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.