Den Gale Opfinder i Frederikshavn

Den Gale opfinder er flyvende fredag 7. maj i Frederikshavn kl. 15-19 til FREDERIKS 138 års fødselsdag. Sådan en halvrund dag skal fejres med besøg af Opfinderen. Hun lander dog ikke altid på helt sikker vis så pas på, at hunde og langsomtgående ikke ender med at blive kørt ned af cykel-helikopteren!

Den gale opfinder på sin cykel-helikopter
De Gale Opfindere skaber oplevelser for de handlende. Foto: Henning Andersen

Fra omtalen af arrangementet:

FREDERIKs 138 ÅRS FØDSELSDAG – SHOPPING TIL KL. 21

Denne fredag vil der være ekstra aktiviteter i gågaden og byens butikker har udvidet åbningstiden, så du kan shoppe lokalt fra kl. 10.00-21.00. Af hensyn til Covid-19 anbefaler vi, at alle udviser ekstra hensyn denne dag og hvis muligt besøger midtbyen i “ydertimerne” – vi glæder os til at se dig.

SE HELE PROGRAMMET  – KLIK HER!


MØD OG OPLEV DEN GALE OPFINDER I GÅGADEN KL 15-19…

”Den gale opfinder har bygget en flyvende cykel-helikopter “Helipropella” tilbage i 1896. Hun er fløjet gennem tid og rum og er landet i Frederikshavn lige her og nu. Men hun får brug for hjælp til at lette igen, for cykel-helikopteren er ikke et helt stabilt transportmiddel endnu.
Der er masser af leg og humor, når Opfinderen bevæger sig rundt. Man ved aldrig, hvad hun kan finde på, når hun skal forsøge at reparere sin cykel-helikopter – og måske får hun brug for hjælp.”
Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.